تحصیلات در خارج از کشور

 

اتریش


آلمان


انگلستان


فرانسه


کانادا


 

 

|معرفی  | تحصیل  در خارج از کشور |صدای  دانشجو|کنفدراسیوننشریات | مصاحبه |جنبش دانشجویی در داخل|                      سرنگون باد رژیم جمهوری اسلامی ایران

  اکنون عضو شوید
Register Member Services

   • وبلاک
   • نظرات
   •درد و دلهای زندگی
   •
 شکایت نامه
 

ما در همین ستون ضرورت خواستهای  ایرانیان را مورد توجه قرار داده، خواهش می کنیم انتقادات خودتان را  از طریق امیل به فرستید.


   حقیقت را باید گفت هر چند باب میل ستمگران،استعمارگران و استثمارگران نیست ، ولی قلم ما قلب رژیم جمهوری اسلامی را نشان گرفته است!



 
 
   
   
 
   

 بزرگ کارهائی از دبیات مترقی جهان - •ماکسیم گورکی، جک لندن، جان اشین بک ، ارنست همینگوی...
• 


     
 
   
 
     
     
 
 
07.10.2006 10:25

 مسافرت توریستی

 

برای درخواست روادید توریسیتی در آلمان می بایست مدارک زیر ارائه گردد:

·       دو نسخه فرم درخواست، که توسط شخص متقاضی به طور کامل و خوانا پر و امضاء شده باشد

·       2 قطعه عکس جدید رنگی پاسپورتی

·       گذرنامه دارای اعتبار کافی (حداقل 3 ماه پس از تاریخ بازگشت)

·       شناسنامه متقاضی و در صورت متأهل بودن گذرنامه و شناسنامه همسر

·       دو سری فتوکپی از صفحات 2 و 3 گذرنامه

·       تعهد تقبل مخارج بر اساس بند 84 قانون اتباع بیگانه (اصل و فتوکپی)، توسط شخص تعهد کننده در آلمان و همچنین وضعیت اقامت وی

·       مدارکی دال بر چگونگی تأمین مخارج اقامت در آلمان (گواهی حقوقی شخص دعوت کننده، گواهی حقوقی و فیش حقوقی شخص متقاضی)

·       مدارکی دال بر داشتن وابستگی در ایران (گواهی اشتغال و گواهی کار، سند منزل، اوراق بهادار و غیره، همراه فتوکپی)

·       بیمه مسافرتی برای کل مدت اقامت در آلمان (اصل و فتوکپی)

 تحصیل در آلمان 

آ آلمان به عنوان مرکز دانشگاهی اهمیت روزافزونی پیدا کرده است. با ارائه مدارک دانشگاهی بین المللی مانند: لیسانس یا   فوق لیسانس که در سطح بین المللی شناخته می شوند و برگزاری رشته های تحصیلی به زبان انگلیسی سیستمی ایجاد شده است که امکان تبادل دانشجو و شناسایی مدارک دانشگاهی امکان پذیر است.

اگر علاقه به تحصیل در آلمان دارید می توانید بین 300 دانشگاه و مؤسسات مشابه مانند: دانشگاه های فنی، فاخ هوخ شوله ها و نیز مدارس عالی هنری و موسیقی انتخاب کنید.

در اینجا اطلاعات مهمی که برای تحصیل در آلمان نیار دارید ارائه می شود:

موعد ارائه درخواست:
نیم سال زمستانی: 15 ژوئیه
نیم سال  تابستانی: 15 ژانویه

شرایط پذیرش:
ارائه قبولی در کنکور سراسری و یا ارائه دانشنامه پایان تحصیلات در دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست پذیرش را باید به اداره امور خارجی ها در دانشگاه نربوطه بفرستید. توجه داشته باشید که دریافت پذیرش حدود یک سال به طول می انجامد، بنابراین باید به موقع اقدام نمایید.

پس از دریافت پذیرش تحصیلی می توانید در دانشگاه مربوطه ثبت نام کرده و نیز در خواست ویزای تحصیلی نمایید.

کلیه کارنامه های مربوط به دبیرستان و دانشگاه باید به آلمانی و یا انگلیسی ترجمه و توسط وزارت دادگستری، وزارت امور خارجه ایران و سفارت آلمان تأیید شود.

زبان تحصیل در آلمان به طور کلی آلمانی است اما تعداد دانشگاه هایی که رشته تحصیلی به زبان انگلیسی دایر می کنند هر روز بیشتر می شود.

در هر دو صورت ارائه مدرک دال بر دانستن زبان ضروری است. (آلمانی تقریبا" 500 ساعت)

مقررات ورود به آلمان
 برای تحصیل در آلمان نیاز به ویزای دانشجویی دارید که باید درخواست آن را به سفارت آلمان تحویل دهید.
لطفا" دقت کنید که صدور ویزای تحصیلی تقریباً 8 هفته طول می کشد.